понеділок, 20 квітня 2015 р.

 Яскраво і цікаво пройшла театралізація казки "Колобок" учнями 1-В класу. Діти ще раз  показали свої акторські здібності, передаючи характер, поведінку героїв. Маленьким акторам  дуже сподобалося перевтілення у казкових персонажів. Музичне оформлення та пісні доповнювали і поглиблювали гру. А глядачі у залі підтримували артистів щедрими оплесками. 


вівторок, 7 квітня 2015 р.

7 квітня 1948 року була заснована Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), а також цього дня відзначається Всесвітній день здоров'я.
  7 квітня стали відзначати як Всесвітній день здоров'я з 1950 року.  Щорічно це свято присвячене певній темі. Тема «Всесвітнього дня здоров'я» в 2015 році - «Безпека харчових продуктів». А проходить воно під гаслом «Від ферми до тарілки - зробити продукти харчування безпечними».
ВООЗ пропонує «П'ять найважливіших принципів безпечного харчування»:
* Зберігайте продукти харчування в чистоті;
* Відокремлюйте сирі продукти від готових страв;
* Піддавайте продукти ретельній тепловій обробці;
* Проводьте теплову обробку при необхідній температурі;
* Користуйтеся безпечною питною водою та безпечними сирими продуктами.

середу, 1 квітня 2015 р.





   Книги для дітей - це незвичайна література, вона барвиста, яскрава, на перший погляд проста, але несе в собі великий прихований сенс. На жаль, мало хто замислювався над тим, хто ж є творцем старих добрих повчальних оповідань, казок і віршиків на яких виросло не одне покоління. Саме тому, кожен рік  2 квітня, у День народження талановитого дитячого письменника, неперевершеного казкаря із Данії Ганса Христиана Андерсена увесь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги.Свято запровадили ще в 1967 році, аби підкреслити неабияку роль книг для інтелектуального та духовного розвитку дітей. Адже навіть зараз, коли чи не в кожному домі є комп’ютер і телевізор, книга залишається незамінним другом та помічником, допомагає пізнати світ, а нерідко навіть змінює долі!  Друже! Книга — неоціненний скарб, подарований Тобі попередніми поколіннями. Це найбільше диво, створене руками людини на шляху до щастя і світлого майбутнього. У чарівний світ відкритої книги вхід доступний кожному. Тож не лінуйся читати, розширюй свій кругозір, вчися у книг добру та справедливості і Ти неодмінно станеш справжньою Людиною з великої літери. Адже книга — це запорука успіху!