вівторок, 2 червня 2015 р.

Шановні батьки, діти, гості блогу!
Підтримайте нас! Проголосуйте за наше відео на каналі YouTube!
Для цього потрібно: перейти на сайт  YouTube 
зареєструватися та натиснути "клас" під відео!
Ваші голоси нам дуже потрібні!!!
Голосування триватиме до 7 червня. Поспішайте нас підтримати!


Для учнів 1-А та 1-В класу канікули почалися з цікавої подорожі до м. Миргород та с. Дібрівка. Учні відвідали Миргородський художньо-промисловий коледж ім.М.В.Гоголя, а точніше музей дипломних робіт, який належить до числа найкращих визначних пам’яток України, де найбільш повно представлені вироби з фарфору, фаянсу, майоліки ХІХ ст., зокрема іранські, китайські, японські, французькі та італійські керамічні вироби, саксонський, веджвудський і копенгагенський фарфор, вироби вітчизняних підприємств. Сім кімнат заповнені численними творчими роботами дипломників. Це декоративні вази, тарелі, різні ужиткові предмети з кераміки, посуд, декоративні панно, дрібна пластика, прикраси тощо. Експозиція щорічно поповнюється чудовими, майстерно виконаними на високому художньому і естетичному рівні творчими роботами студентів закладу.
 Продовжили поїздку до мальовничого с. Дібрівка, де знаходиться конезавод №62. Кінний завод спеціалізується з розведення коней російської та орловської рисистих порід, племінний репродуктор з розведення коней Новоолександрівської ваговозної породи.
Дібрівський кінний завод заснований в 1888 році. З перших років існування займає одне з провідних місць серед кінних заводів, які розводять коней рисистих порід. Щороку   коні виграють 25-30 традиційних призів. Абсолютним серед рекордистів російської рисистої породи на Україні є жеребець Вертеп, яикй виграв  більше 20 традиційних призів. Захоплені діти не лише дізналися про основи розведення та дресирування тварин, а й мали змогу спробувати себе в ролі вершників.
Далі дорога маленьких туристів пролягла до курорту «Миргород» та курорту ім. М.Гоголя, де ознайомилися  з історією міста, закладу, дізналися про цілющі властивості тамтешньої води. Незабутні емоції та теплі спогади назавжди залишаться в дитячих серцях.