понеділок, 16 листопада 2015 р.

четвер, 12 листопада 2015 р.

Тиждень української мови

З 10 по 12 листопада учні, батьки та вчителі мали змогу переглядати кращі зошити з української мови учнів 2-4 класів, які у фойє школи були представлені на конкурс «Міс та Містер Каліграфинка». За умовами конкурсу важлива каліграфія, охайність ведення та правильність виконання вправ. Знайомтесь із результатами:
10 листопада, в рамках Тижня української мови, проходила олімпіада з української мови для учнів 2-4 класів, які мали на меті виявити талановитих школярів, які люблять та знають українську мову. Завдання відповідали програмовим вимогам, віковим особливостям, проте були ускладненими, адже в цьому і «родзинка» олімпіад. Учителі-координатори Ковтун Г.М., Василенко І.В., Медяник Н.М., Гордівська Н.Б. налаштували учасників на результативну роботу та познайомили із завданнями олімпіади. Виконання завдань тривало 1 годину. Маємо такі результати:

11 листопада у класі була проведеня година спілкування "Омріяна Україна очима дітей".  










понеділок, 2 листопада 2015 р.

Шановні батьки ! Перегляньте разом з дітьми чудове відео про наші осінні канікули. Приємного перегляду!
Осінні канікули

неділю, 1 листопада 2015 р.

4 листопада  контрольна робота з математики № 2. Завдання для підготовки у розділі "Готуємося до контрольної"
 30 жовтня, у Києві, відбувся тренінг eTwinning Plus Practical Session 2015.  Участь у тренінгу взяли ітвіннери з РешетилівщиниЮлія Григоренко, Валерія Коровіна (Решетилівська ЗОШ І ст.) та Таїсія Хриплива (Плосківська ЗОШ І-ІІІ ст.). На цьому тренінгу учасники дізналися про останні новини eTwinning Plus та про те, які практичні кроки допомагають вчителю отримати Quality Labels  (національний знак якості) за свій проект. Зокрема, вчителі потренувалася планувати успішні проекти, виконавши спеціальні завдання у командах.
Всі вчителі отримали пам’ятні сертифікати на згадку про подію. Також були нагороджені учасники й номінанти відеоконкурсу до 10-річчя програми, та переможці рубрики «Проект місяця» і «Школа-лідер місяця». До Решетилівки вчителі привезли, крім сертифікатів, нагороди та сувеніри для учнів – «Диплом за кращий проект березня 2015» Let’s be friends»  та «Диплом за участь у конкурсі відео до 10-річчя eTwinning (Решетилівська ЗОШ І ступеня, вчитель Юлія Григоренко).