четвер, 25 лютого 2016 р.

Тиждень математики у початковій школі

З 22 по 26лютого  у Решетилівській ЗОШ I ступеня  проходив Тиждень математики. У понеділок була проведена тематична лінійка відкриття. Учні  нашого класу  підготували повідомлення про математику-науку, яка відкриває секрети лише кмітливим, наполегливим та веселим дітям. Також проходила акція «Відкриваємо великих математиків».
23 лютого 76 найкмітливіших, найрозумніших учнів школи проходили цікаві випробування уважність,  логіку, критичне мислення та відмінне знання програмового матеріалу, адже всі вони стали учасниками шкільної олімпіади з математики, яка проходила в рамках Тижня математики. Завдання, які були запропоновані, несли певне логічне навантаження, але були цікавими та нестандартними. Учениця нашого класу Кузьменко Софія виборола 1 місце серед учнів 2-х класів.
24 лютого, по традиції, в Тиждень математики, 61учень школи проходив випробування на уміння швидко й правильно рахувати приклади, до речі, 50 прикладів за 15 хвилин. Завдання на перший погляд легке, адже всі запропоновані приклади в межах програмового матеріалу, але не всім виявилося воно посильним. Маємо результати-розряди з усного рахунку:
І розряд: Левківський В.,Постолакій В., Григоренко М.
ІІ розряд: Сивинський А., Ярмола М., Силенко С., Бур´ян І., Кузьменко С.
А у четвер 25 лютого учні нашого класу підготували свято «Математичний експрес» для учнів 3-х класів.
Дехто вважає, що математика суха, нудна і нецікава наука. Але це не так! Математика – сувора, вимоглива і в той час весела і жартівлива. Математика була і є першою красунею серед наук. Саме математика є окрасою будь-якої науки, в цьому полягає її естетична цінність. Тому часто чуємо: «Усюди, де число, там краса». Математична творчість сповнена фантазії. А фантазія у математиці - дійовий засіб творчості.
Математика - музика душі.
Математика - цариця всіх наук.

понеділок, 15 лютого 2016 р.

У розділі "Готуємося до контрольної" розміщені завдання для підготовки до контрольної роботи з математики.

понеділок, 8 лютого 2016 р.

Дорогі діти! У розділі "Навчаємось граючись" для вас будуть розміщуватися цікаві вправи та завдання по різних предметах.  Ви переконаєтеся, що навчатися справді цікаво і захопливо.