середу, 27 квітня 2016 р.

Діти, якщо вас захоплюють  твори В.Нестайка, то у розділі "Читалочка"  ви зможете прочитати його веселий і дотепний твір "Пригоди робінзона Кукурузо".

вівторок, 19 квітня 2016 р.


25 листопада 54 учні 2-4 класів нашої школи взяли участь у  Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови "Гринвіч 2015". Виконуючи завдання,  вони мали змогу перевірити свої знання з лексики, граматики та продемонструвати загальні знання про країну, мову якої вивчають. Учні з нетерпінням чекали результатів. І от нарешті! Успіхи наших однокласників:
Срібний сертифікат:  Удовиченко В., Кузьменко С. 
Бронзовий сертифікат: Мосієнко К. 
Переможці конкурсу отримують відповідні сертифікати та посібник  "Irregular Verbs"  в подарунок. Всі інші учасники конкурсу отримують сертифікат учасника та закладку "Irregular Verbs". Бажаємо нашим учням жаги до знань, наполегливості та успіхів у навчанні.

понеділок, 11 квітня 2016 р.

Учасники регіонального етапу I Всеукраїнського конкурсу учнівської та студентської       творчості "Змагаймось за нове життя", присвяченого творам Лесі Українки: Мосієнко Катя, Григоренко Максим, Семука Поліна.  Бажаю нових успіхів та перемог! 
Так тримати!