вівторок, 30 вересня 2014 р.

Як ми подорожуємо

  26 вересня учні 1-В та 1-А класів побували на екскурсії у м.Полтава.  Цю подію діти чекали з нетерпінням. І ось нарешті мрія здійснилася. Спочатку діти відвідали ОДТРК "Лтава". Екскурсовод цікаво та доступно розповіла нам про роботу режисерів, операторів,ведучих та інших працівників компанії. Потім діти мали змогу побувати у студіях, де відбувається запис різноманітних програм. ОДТРК “Лтава” – єдина в Україні державна регіональна телерадіокомпанія, що має дитячу студію телебачення “Разом”, де навчаються і прилучаються до телерадіожурналістики майже 100 дітей, які беруть безпосередню участь у створенні 10 телевізійних проектів.

   Найбільш захоплюючою була екскурсія до Музею дальньої авіації. Багато цікавого дізналися діти про літальні апарати. А також мали змогу піднятися на борт справжнього літака та відчути себе пілотами.
  Наприкінці подорожі нас гостинно зустрів хлібозавод "Кулиничі". Дітям розповіли про весь процес приготування різноманітних хлібобулочних виробів від замішування тіста до упаковки.
   З масою позитивних емоцій діти повернулися додому. І вже з нетерпінням чекають нових подорожей .



Немає коментарів:

Дописати коментар